Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Debatt

Att vara Miss Midja

Publicerad: 2 november 2007, 11:59
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:30


Detta är mitt första inlägg på "Att vara Miss Midja". Bli inte arga nu. Jag ska förklara.

Min sista tid som skvallerfotograf har varit en mycket annorlunda resa. Jag blev inte känd utan bara baktalad då jag försökte bli en kändisfotograf. Mina kollegor, Poppe Linge, Nicola Chessa, Jonas Hessman skrattade rått, HA HA HA.

I början kände jag stor kärlek till jobbet. Idag konstaterar jag att det finns något skevt och ganska obehagligt i kändisbranschen. Jag har hängt utanför trebarnsmamman och TV4-profilen Jenny Östergrens lägenhet på Brännkyrkagatan där Calle Schulman har flyttat in.

Jag har stått på Dalagatan och funderat på hur mycket en bild på det nyinflyttade paret Otto Sjöberg och Louise Dozzi skulle vara värd. Jag har inte skytt några medel i jakten på en millimeter rumpa som ramlar ur kjol på något av Bindans mingelpartyn.

Ju hårdare, kallare, hjärtlösare mina fotografier har varit, desto större har publikens förtjusning varit. Så har det känts på sistone.

Jobbet som kändisfotograf blev ett monster och jag orkade inte ta hand om det längre, det fick mig ofta att må väldigt dåligt. Som mest dåligt mådde jag när Jimmy Wixtröm fick bilden på och Anders Pihlblads tunga i Ulrica Schenström.

Jag som just hade misslyckats med att få autofokus på festerna ute hos Björn Borg på Ingarö och hans två gäster Mikael Persbrandt och Frank Andersson.

Jag övervägde att försöka fånga TV4s nya reporter Niklas Svensson i parlek med miljöpartiets framträdande politiker Zaida Catalán. Det kunde ju vara ett scoop, i släpet av Schenström-Pihlblad-affären. Ja, vad skulle TV4-cheferna säga om de fick ytterligare ett bråk på lilla halsen?

Jag funderar på vad jag har gjort och äcklas av mig själv.

Just nu sitter jag på Anglais med min Laptop. Jag arbetar fram en ny idé om hur jag på ett annat sätt kan livnära mig. Jag kommer att bli kändisbloggare. Jag kan inte säga exakt när ni kommer att få ta del av det. Men jag kan garantera att ni inte kommer att missa det när det händer. Och jag tror att ni kommer att gilla det.

Alltså. Jag återkommer ganska snart.

Miss Midja

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.