Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Debatt

"Att Reinfeldt börjar ge vettiga svar"

Publicerad: 29 Maj 2011, 03:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:09

Bodströms sosse-attack, Facebooks Spotify-flört, Kungens, Beatrice Asks och Bamses klavertramp. Det är vad Söndagspanelen minns från veckan som gick.


Varje söndag ber Dagensmedia.se tre branschprofiler att summera veckan som gått – och blicka framåt.

Här är svaren:

Anders Gerdin, seniorkonsult på Weber Shandwick och i det egna bolaget Team Gerdin Media

Vad har varit veckans snackis?

– Det har varit Thomas Bodströms uppgörelse med sossarna. Många pratar om skicklig marknadsföring men många sossar borde ta till sig det han säger istället för att som Juholt vifta bort det. Jag tror mer på Bodströms syn på framtiden än sossarnas.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Då vill jag läsa om att Svea Hovrätt ger Aftonbladet och Expressen rätt vad gäller det svenska spelmonopolet och att Anders Borg tar konsekvenserna och ändrar lagstiftningen.

Linda Waxin, vd på Edelman

Vad har varit veckans snackis?

– Det har varit ryktena kring Spotify och Facebook, ett kaxigt "cherry on top" efter Ipodutspelet. Ek och Lorentzon är heta nu. Och så Googles senaste topprekrytering i Norden då, hehe.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Då plöjer jag för en gångs skull sportsidorna och vill läsa om Robin Söderlings framgångar eftersom jag befinner mig i Paris på Roland Garros.

Ehsan Fadakar, chefredaktör Nyheter24

Vad har varit veckans snackis?

– Att Kungens bästis Lettström ber om ursäkt för att ha velat - via maffian - betala miljontals kronor till en svartklubbägare för bilder som han sedan hävdar inte existerar. Manuset till filmsuccén har jag redan börjat skriva på.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Att följande personer tar time out: Kungen, Beatrice Ask och Bamse. Och att personer i maktposition, exempelvis Fredrik Reinfeldt börjar ge vettiga svar på kritik.

Stephan Drenzel

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.