Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla event
Gala

Inhousegalan

Dagens Media arrangerar Inhousegalan en galamiddag med prisutdelning

7 November 2019

Vi tycker att mycket av den reklam som produceras internt på Sveriges marknads- och inhouseavdelningar är så bra att den förtjänar en egen tävling.

Anmäl dig här

Dela kursen

Information

Datum:7 November 2019
Tid:17:00 - 22:00
Plats:Berns, Näckströmsgatan 8, 12344, Stockholm
Pris galakväll:1995 kr.
Kontakt:Lina Harbom Hedberg
lina.harbom@bonniernews.se,

Om eventet

Välkommen till Inhouse-galan! Den 7 november är det dags för  Dagens Medias årliga Inhouse-gala som prisar Sveriges bästa reklam som skapas inhouse.

Målgrupp

Alla som arbetar inhouse. 

Program

Välkommen till årets Inhousegala! I Inhouse tävlar Sveriges marknads- och inhouseavdelningar med reklam de producerat internt under det gångna året. Vinnarna utses under en pampig galamiddag på Berns den 7 november. Biljetter till årets gala 2019 släpps i september.

Vem kan delta?
Alla Sveriges marknads- och Inhouseavdelningar som har producerat reklam på sin inhouseavdelning. Vi har även ett särskilt pris till Årets Rookie som är det enda individuella priset i tävlingen.

Vad belönas? 
Inhouse delar ut pris i kategorierna: Bästa kampanj, Bästa inkluderande kampanj, Bästa trycksak, Bästa DR-utskick, Bästa expo, Bästa digitala marknadsföring, Årets inhouseavdelning samt Årets rookie. Juryn kommer att bedöma enheternas/kampanjernas idé och strategi, kreativa höjd och resultat. I kategorin Årets inhouseavdelning och Årets rookie belönas ett framgångsrikt marknadsföringsarbete och ett professionellt arbetssätt.
 
Här hittar du inhousetävlingen >>