Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Till alla event
Fest

DJ-battle

Välkommen till Almedalsveckans hetaste fest, Dagens Medias DJ-battle.

3 Juli 2019

Välkommen till Dagens Media DJ-battle, Almedalens hetaste fest! Onsdag den 3 juli är det åter dags att få Almedalsveckan att koka. Då gör Almedalsprofiler, mediefolk och näringslivsmänniskor upp om vilka som får Kallis att gunga och erhåller den åtråvärda DJ-battle bucklan!

Dela kursen

Information

Datum:3 Juli 2019
Tid:18:00 - 21:59
Plats:Kallis Visby, Strandvägen 2, Visby
Pris gratis:0 kr. Begränsat antal biljetter
Kontakt:Lina Harbom Hedberg, lina.harbom@bonniernews.se. För att boka VIP-bord:
viptables@kallisvisby.se,

Om eventet

Dagens Media DJ-battle är en mötesplats för alla som är på plats under Almedalsveckan. De 2 600 gästerna minglar och dansar till våra tävlandes musik. Kvällen består av ett antal DJ-battles där de tävlande utgör kända personer inom olika områden så som mediebranschen, politiken eller näringslivet. Alla våra DJs är amatörer på området och det är också syftet med eventet då vi vill att det liksom Almedalen i stort ska vara folkligt och öppet för alla. Våra DJs bjuder inte bara på sin musiksmak utan också på sig själva, Något som visat sig varit enormt uppskattat de senaste tio åren i form av Dagens Media DJ-battle.

Dagens Media DJ-battle har funnits sedan 2009 och har genom åren blivit ett givet inslag under Almedalsveckan och utan tvekan Almedalens hetaste fest. Eventet hålls på onsdagskvällen under Almedalsveckan. 2019 innebär det den 3 juli. Lokalen för eventet är Kallis nere vid stranden i Visby där du som gäst inte bara får njuta av Almedalsveckans mest spektakulära fest, vi brukar dessutom få beskåda den mest magiska av solnedgångar.

Målgrupp

Alla Almedalsbesökare.

Program

Gratisbiljetterna som släpptes den 15 maj är slutsålda!

Onsdagen den 3 juli, klockan 20.00, slår Dagens Media upp portarna till årets DJ-battle på Kallis i Visby. Dagens Media DJ-battle har vuxit till att bli Almedalsveckans största och mest populära event, där 2 600 gäster får Kallis att koka. Ministrar och mediechefer möts i ett helt nytt sammanhang – pinsam musiksmak, pekfingerdans och prestigelöshet gör DJ-battle till veckans roligaste fest.

OBS. Endast en biljett per person. Vi förbehåller oss rätten att plocka bort dubbletter. 18 års gräns på inträde till DJ-battle.