Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklambyråer

Johan Eghammer ny vd på F&B – Silla Levin lämnar

Publicerad: 23 februari 2021, 14:07

På bild från vänster: Anna Qvennerstedt, Johan Eghammer, Leif Sorte och Sophia Lindholm

Foto: Niklas Palmklint

Reklambyrån Forsman & Bodenfors stuvar om i toppen. I samband med detta intar den tidigare delägaren Johan Eghammer rollen som ny vd när Silla Levin lämnar.


Ämnen i artikeln:

Forsman Bodenfors

Stora förändringar sker inom reklambyrån Forsman & Bodenfors. Johan Eghammer tar klivet upp som vd för byrån medan Silla Levin, som har agerat vd sedan 2016, lämnar. 

Johan Eghammer har varit kreatör på byrån under flera år och innan försäljningen av F&B var han även delägare. De senaste åren har han arbetat på CP+B i Boulder, som också ägs av MDC Partners, samt på Forsman & Bodenfors kontor i New York. 

Johan Eghammer kommer att leda byrån tillsammans med Sophia Lindholm som även hon är mångårig kreatör och tidigare delägare. Sophia Lindholm intar rollen som kreativ chef med fokus på byråns kreativa leverans. 

I samband med förändringarna skapas även en så kallad koncerngemensam funktion i syfte att stötta samarbetet och byråns erbjudande inom hela gruppen. Leif Sorte intar därmed rollen som ny koncernchef. Även han är tidigare delägare, har arbetat många år som projektledare och är vd för Happy F&B. Leif Sorte kommer även fortsättningsvis agera vd för Happy F&B. 

Forman & Bodenfors-gruppen i Sverige består av Forsman & Bodenfors, Happy F&B, F&B Inhouse, F&B Daily samt F&B Studios. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Forsman Bodenfors

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev