Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Pr-byråer

Janne Josefsson tar uppdrag för Wings PR

Publicerad: 22 oktober 2021, 06:02

Janne Josefsson inleder samarbete med Hampus Knutsson.

”Jag ställer inte upp på vad som helst, utan på det jag tycker är okej”, säger Janne Josefsson om sitt nya uppdrag för Hampus Knutssons byrå Wings PR.


Ämnen i artikeln:

Janne JosefssonHampus Knutsson

Den tidigare grävande journalisten på SVT, Janne Josefsson, startar ett samarbete med kris- och medieträningsspecialisten Hampus Knutsson, som driver Wings PR. Genom samarbetet blir Janne Josefsson senior rådgivare till Hampus Knutsson och Wings och tillsammans kommer de att föreläsa och leda utbildningar för uppdragsgivare.

Janne Josefsson kommenterar i ett pressmeddelande:

– Jag tycker att det är bra att dela kunskap och vara öppen med hur man tänker och arbetar som journalist i allmänhet och framför allt när det handlar om grävande reportage. Det behövs mer dialog och öppenhet i debatten i stället för skyttegravar och stängda dörrar. Jag uppfattar Hampus som en öppen och rak krishanterare som har viljan och förmågan att få organisationer och personer att ta tag i problem och berätta öppet om dem. Jag ställer inte upp på vad som helst utan det jag ställer upp på det jag tycker är okej.

Bland Wings PR:s uppdragsgivare finns allt från organisationer och personer från näringslivet och basindustrin till myndigheter, idrotts-, kultur- och nöjesvärlden samt byråer.

‍Hampus Knutsson har varit partner på Prime och chef över kristeamet. Han har också bland annat varit kommunikationschef på Stampen under en av de största företagsrekonstruktionerna i Sveriges historia och kommunikationschef för Moderaterna.

LÄS OCKSÅ: Janne Josefsson tillbakavisar att han ska bli pr-konsult: ”Det är en total missuppfattning”

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev