Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Wavemaker vinner Solresor

Publicerad: 5 juli 2019, 06:32

Lina Lindén, vice vd på Wavemaker samt Cecila Sundström, vd på Wavemaker.

Mediebyrån Wavemaker ska hjälpa Solresor att växa.


Ämnen i artikeln:

WavemakerGroup M

Strax innan sommaren tillkom Solresor som kund hos mediebyrån Wavemaker, som fått uppdraget att hjälpa charterarrangören på den svenska marknaden.

Wavemaker pekar i ett pressmeddelande på den utmaning som reseindustin står inför i en tid då flygskam blivit ett trendord. Mediebyrån ska bland annat hjälpa Solresor med  kundtillströmningen samt med relevanta kundupplevelser som triggar resenärerna till både välkända och nya resmål.

– Det är alltid roligt att få arbeta med kunder vars verksamheter genomgår större omställningar. Resebranschen är mitt i ett sådant skifte och dessutom hårt konkurrensutsatt vilket gör uppdraget extra spännande, kommenterar Lina Lindén som är vice vd på Wavemaker. 

På Wavemaker leds arbetsgruppen av Fredrik Klar, som är Client director.

Solresor flyttade 2016 sin verksamhet till Danmark och ingår sedan 2018 i den danska koncernen Travel Co Nordic. Koncernen består av flera researrangörer i de nordiska länderna, däribland Bravo Tours och Sun Tours i Danmark, Matkavekka i Finland och Solia i Norge. 

Solresor har tidigare haft Starcom Malmö som mediebyrå.

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

WavemakerGroup M

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News