Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Wavemaker kammar hem nordisk mediebyråpitch

Publicerad: 19 februari 2021, 07:32

Jochum Nordenström, Freudenberg Home and Cleaning Solutions och Patrik Andersson, Wavemaker

Foto: Wavemaker

Medie- och kommunikationsbyrån Wavemaker ska hjälpa Freudenberg Home and Cleaning Solutions att öka kännedomen om städvarumärken som Vileda, Wettex och Gimi.


Ämnen i artikeln:

Wavemaker

Freudenberg Home and Cleaning Solutions planerar att positionera sig ytterligare på den nordiska marknaden. För att öka kännedomen om städvarumärken som Vileda, Wettex och Gimi, som alla ingår i produktportföljen, så tar de nu hjälp av medie- och kommunikationsbyrån Wavemaker.

Wavemaker får ansvar för Freudenbergs analys, strategi och genomförande i Sverige, Danmark och Finland. Uppdraget leds från Wavemakers skånekontor.

– Vi ser fram emot att få bidra till att skapa tillväxt för Freudenberg Home and Cleaning Solutions på nordisk basis. Här är ett perfekt tillfälle att nyttja våra högteknologiska system och vårt starka nätverk till max. Vi är helt enkelt taggade att få hjälpa till att sopa rent med deras konkurrenter, säger Patrik Andersson, Head of Wavemaker i Malmö, i ett pressmeddelande.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Wavemaker

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.