Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Wavemaker anställer e-handelschef

Publicerad: 16 maj 2022, 12:07

Garry Hudson, chief performance officer på Wavemaker och Anna Andersson, ny e-handelschef på mediebyrån. Dölj beskrivning

Foto: Pressbild

Medie- och kommunikationsbyrån Wavemaker rekryterar. Efter att sett ett behov hos kunder anställer de nu en e-commerce director för att driva tillväxt på området: ”Konsumentens krav och beteenden är i ständig förändring”, säger nya medarbetaren Anna Andersson.


Ämnen i artikeln:

WavemakerMediebyråerNyheter

Anna Andersson kommer senast från Kronans apotek och blir ny e-commerce director på Wavemaker. Bakom rekryteringen såg mediebyrån ett behov från kunderna och ett område med stor tillväxtpotential.

LÄS OCKSÅ: Scandorama anlitar Wavemaker efter byråpitch 

– Vi kompletterar vårt erbjudande med en dedikerad resurs som ska hjälpa våra kunder med e-handel och omnikanalsfrågor. Rent konkret ska Anna jobba med allt från social e-commerce och D2C försäljning till Amazon som mediekanal. Vi är jätteglada för tillskottet, säger Garry Hudson, chief performance officer på Wavemaker, i ett pressmeddelande. 

 

Beteenden är i ständig förändring

I nya rollen ska Anna Andersson vara drivande bakom mediebyråns satsning på e-handel och bidra med kunskap för att få området att växa. Enligt pressmeddelandet intresserade hon sig för rollen för att Wavemaker har överlappande målgrupper i ett Amazon-intergrerat planeringsverktyg och ligger i framkant med e-handel.

– Jag är entusiastisk inför uppdraget, och att få bidra med min erfarenhet till teamet på Wavemaker. E handel idag är inte var den var för två år sedan. Konsumentens krav och beteenden är i ständig förändring och vi behöver hjälpa våra kunder att möta detta proaktivt. Med min bakgrund och Wavemakers stora tillgång till data, verktyg och framåtlutande kollegor kan vi ta stora kliv för att öka våra kunders försäljning, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Annonsörerna som byter mediebyrå – Telias, Coca-Colas och Betssons pitcher avgjorda i Q4

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev