Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

VK Media startar mediebyrå

Publicerad: 18 oktober 2019, 07:20

VK Media Partner hämtar start up-teamet Eva Gerhardsson, Mattias Johansson, Eva Jonsson och Sven Björkland inom den egna konceren.

Foto: VK Media

VK Media rullar ut en ny mediebyrå: ”Vi är hungriga och riktigt peppade på den här resan”, säger byråledare Mattias Johansson, som startar upp VK Media Partner med tre kollegor.


Ämnen i artikeln:

Mediebyråer

Under hösten lanseras den nya mediebyrån, som ska ledas av Mattias Johansson, tidigare digital teamansvarig på VK Media. Byrån kommer finnas i VK Medias lokaler i Umeå, och består  inledningsvis av fyra personer från VK Media-koncernen. 

Mattias Johansson menar att koncernen under åren byggt upp en expertis som gör att tiden är mogen för nästa steg:

– På VK Media har det alltid funnits en vilja att bli vassare och hålla högt tempo i utvecklingen. Vi tar med oss det tankesättet till VK Media Partner, men också massor av insikter och kunskap. Det tillför en edge när vi ska ge våra partners och annonsörer hjälp med hur man bör tänka och utforma kampanjer för att få maximal effekt i sina medieinvesteringar, säger han i ett pressmeddelande.

Visionen menar han, är att det ska vara så enkelt som möjligt för byråns kunder och samarbetspartners. Enligt Mattias Johansson är det viktigt att byrån inte blir en mediebyrå i mängden utan snarare uppfattas som en partner.

– Relationen ska alltid vara enkel och prissättningen både tydlig och transparent. Som kund ska man veta var man har oss och vilket värde vi tillför. Att då också kunna erbjuda content marketing känns jättebra.

Han avslutar:

– Vi startar med väldigt goda förutsättningar, men tro inte att vi kommer luta oss tillbaka för det. Vi är hungriga och riktigt peppade på den här resan, säger Mattias Johansson.

LÄS MER: VK Medias nya drag – levererar bredband 

 

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mediebyråer

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev