Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Mediebyråer

Vd-byte på Bizkit Havas

Publicerad: 20 Februari 2020, 10:42

Johan Eidmann har varit vd på Bizkit Havas sedan starten 2001, men nu tar Jenny Leeb över.

Jenny Leeb tar över vd-posten på Bizkit Havas i Sverige när grundaren Johan Eidmann blir vd för alla Havas byråer i de nordiska länderna.


Mediebyrån Bizkit Havas får Jenny Leeb som ny vd. Det när grundaren och vd:n Johan Eidmann tar ett kliv upp hos ägaren, den internationella mediekoncernen Havas. Och det är för de nordiska byråerna som Johan Eidmann nu blir vd.

– Jag har jobbat parallellt med såväl Sverige som de övriga länderna i Norden i några år och nu får jag möjlighet att fokusera på enbart Norden och utveckla vårt erbjudande till marknaden från det perspektivet. Det ska bli superspännande. Jag ser att efterfrågan på en nordisk stabil byrå är stor från både våra nuvarande kunder och från de som söker sig till oss. Havas globala nätverk tar vid när kunderna vill längre ut i världen än enbart Sverige och Norden, säger Johan Eidmann.

Att Jenny Leeb tar över efter honom ser han som ett naturligt steg.

– Jenny Leeb har varit med sedan jag startade Bizkit Havas och är väldigt skicklig och engagerad både som strateg och som ledare så det är ett naturligt steg att hon nu tar över ansvaret för Sverige. Jenny är även en viktig kulturbärare i företaget.

Själv ser hon fram emot att ta över vd-rollen.

– Det känns jätteroligt och spännande att få ta över ansvaret för det här fantastiska företaget. Vårt erbjudande i dag är brett och vi utvecklar oss ständigt inom våra tre ben, insight, media och creative. Vi har otroligt kompetenta och engagerade medarbetare och tillsammans med dem vill jag fortsätta utveckla och driva byrån framåt. Vår absoluta ambition är att jobba så nära våra kunders affär som möjligt och vi har alltid trott på långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer.

LÄS OCKSÅ: Mediebyråerna som ökar – och tappar

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.