Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Mediebyråer

TBS byter vd

Publicerad: 11 Februari 2020, 09:26

Christian Forsman lämnar över stafettpinnen till Olle Borgstav.

Grundaren Christian Forsman kliver ned från vd-posten. ”Naturligt steg att jag tar över när Christian vill tona ned sin operativa roll”, säger nya vd:n.


Ämnen i artikeln:

TBS

Efter hela 28 år som vd lämnar grundaren Christian Forsman sitt uppdrag på TBS Mediabyrå. Istället kommer Olle Borgstav, som arbetat som operativ chef i sju år, ta över som vd. 

– Jag har arbetat i verksamheten i många år och det är ett naturligt steg att jag tar över när Christian vill tona ned sin operativa roll, säger Olle Borgstav till Dagens Media. 

Christian Forsman kommer arbeta kvar som arbetande styrelseordförande och kommer även fortsatt stå kvar som huvudägare i bolaget. Olle Borgstav äger 20 procent av bolaget. 

Olle Borgstav har erfarenhet från både mediebyråsidan, reklamsidan och från marknadssidan. 

– Vi kommer fortsätta på samma bana som tidigare och slåss för de oberoende byråerna. Jag tror att vi oberoende mediebyråer har en plats i och med att vi vanligtvis ligger närmare våra kunders resa och affärer. 

TBS Mediabyrå har kontor i både Stockholm, Malmö och Göteborg. De har även nära samarbete med systerbolaget Addvisits inriktat på SEO och SEM. 

– Det är fantastiskt kul att få lämna över vd-skapet till Olle som har ett gediget kunnande efter många år i branschen och ett stort förtroendekapital både hos kunder och hos medarbetare, säger Christian Forsman. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TBS

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.