lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

STS Education går till PHD

Publicerad: 22 juni 2022, 06:02

STS Education väljer att samarbeta med PHD i Göteborg.

Utbildningsföretaget STS Education tar hjälp av PHD Göteborg.

Ämnen i artikeln:

PHD

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


PHD ska, tillsammans med systerbyråerna Resolution och Annalect, stötta STS i arbetet med bolagets digitala transformation. Uppdraget är redan igång och omfattar digital konsultation, mediestrategi, tech och performance.

– Vi är väldigt stolta över att få arbeta med ett så anrikt varumärke som STS Education och ser en stor potential i den position de under många år skapat på marknaden. En så pass ung målgrupp ställer höga krav på både organisation, marknadsföring och digital mognad, en utmaning vi verkligen ser fram emot att stötta STS i, säger Emelie Bengtsson, senior biddable specialist på PHD i Göteborg, i ett pressmeddelande.

STS Education har huvudkontor i Göteborg och kontor i sju länder. Bolaget erbjuder high school-utbyten och språkresor, med 14-19-åringar som huvudsaklig målgrupp.

– Vi valde att samarbeta med PHD då de förstod våra utmaningar direkt samt deras bredd av digital kompetens inom flera olika områden på flera olika marknader, säger Annika D'Este, digital marketing manager på STS Education, i pressmeddelandet.

STS hade tidigare ingen mediebyrå.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev