torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Staffan Slörner till Nord DDB

Publicerad: 29 november 2019, 12:56

Staffan Slörner

Foto: Janne Næss

Nord DDB blir Staffan Slörners nya arbetsgivare, när han snart lämnar Sveriges Mediebyråer.

Ämnen i artikeln:

Nord DDBSveriges MediebyråerStaffan Slörner

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Dagens Media kunde i mitten av november berätta att Staffan Slörner sagt upp sig från jobbet som vd på Sveriges Mediebyråer – efter tio år på posten.

– Jag har haft ett fantastiskt roligt jobb i tio år. Jag är inte purung heller och ska man hinna göra något annat, får man göra det nu. Det dök upp ett jättekul jobb som jag inte kunde säga nej till, vilket är skälet att jag slutar, det är ingenting konstigt alls, säger han då till Dagens Media.

Nu står det klart att hans nya arbetsplats blir Nord DDB där han från och med februari kliver in som business director.

– Jag älskar energin, modet och den kreativa spetsen som finns på Nord men också att man i väggarna har ett starkt beroende av affärsmässig framgång för sina kunder, säger Staffan Slörner i ett pressmeddelande.

– Det är inte lätt att vara bra på att bygga starka varumärken och samtidigt hålla ihop kommunikationen hela vägen ner eller upp i exempelvis säljdrivande, kundtjänst och internkommunikation. Nord har en unik kompetens och ambition där. Jag ser otroligt mycket fram emot att få arbeta med att få ihop både kunders och byråns kompetenser och behov på bästa sätt.

Staffan Slörner har i sitt tidigare jobb som marknadschef på Försvarsmakten varit kund hos just Nord DDB, då byrån fortfarande bara hette DDB. 

– Staffan är en erfaren, driven och kreativ ledare, med ett starkt fokus på varumärke och affärsutveckling, vi har fått uppleva det hos Staffan som kund och är otroligt glada för att nu få jobba ihop igen. Med hans erfarenhet både från mediebyrå och kundsida är han mycket väl insatt i kundens utmaningar och behov så väl interna som externa, med allt fler kunder som gör stora inhouse-satsningar är det enormt viktigt för oss, säger Niclas Melin, koncernchef på Nord DDB, i pressmeddelandet.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev