Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

SF Studios väljer Scream

Publicerad: 4 oktober 2019, 05:41

Delar av arbetsgruppen hos Scream och SF Studios marknadsavdelning. från vänster: Linda Svensson, Jennie Ahlstrand, Alex Aguilera, Teresia Liszka, Nicole Pruszynski, Ragnar Tingström och Mattias Lundin

Scream norpar kund från Starcom – inleder samarbete med SF Studios.


Ämnen i artikeln:

SFScream

Efter en pitch som startade i våras står det klart att Scream fått en ny kund i SF Studios. Uppdraget inleds med lanseringen av filmen Joker som har premiär den 4 oktober.

Mattias Lundin är marknadschef på SF Studios:

– Det gäller ju att skapa en hype kring varje film och fylla salongerna primärt första helgen och resultatet syns ju direkt. Vi gillar personerna i teamet hos Scream och de har både insikt och kunskap för att hjälpa oss att nå våra mål. Sen har vi sett prov på kreativitet och engagemang så det här blir jättebra, kommenterar han i ett pressmeddelande.

Scream kommer att jobba med SF Studios biodistribution, med undantag för Sonys titlar, som OMD har hand om. 

Screams första kund var just ett filmbolag, förklarar Ragnar Tingström på Scream.

–Så att nu få börja jobba med film igen känns helt underbart och lite som att cirkeln sluts. Med SF Studios får vi nu jobba med allt ifrån mindre filmer till nu ”Joker” som kanske når kultstatus likt Taxidriver och James Bond som har premiär i april. Kan ju inte bli bättre, kommenterar han. 

SF Studios har tidigare samarbetat med Starcom.

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SFScream

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev