Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Scream ska hjälpa startups

Publicerad: 31 oktober 2019, 07:06

På bild: Åsa Sohl, Nicolas Zander, Emma Thorp på Scream samt Isabella Melkersson på SSE Business Lab.

Mediebyrån Scream ingår ett partnerskap tillsammans med Handelshögskolans företagsinkubator SSE Business Lab.


Ämnen i artikeln:

Scream

Business Lab grundades 2001 och har sedan dess verkat som en inkubator för flera olika startups, bland annat Klarna och Voi. 

Scream får i uppdrag att ge rådgivning inom media och kommunikation för alla startups i programmet. Business Lab samarbetar sedan tidigare även med Deloitte, PWC, JKL och Vinge.

– Vi på SSE Business Lab utvecklar ständigt vårt arbete för att på bästa sätt kunna stödja våra entreprenörer på sin resa till att bli morgondagens Unicorns. För att kunna omsätta det till verklighet behöver vi omge oss av individer och bolag med mycket kompetens, kreativitet och engagemang. Inom Screams väggar ser vi gedigen erfarenhet som med deras kreativa höjd och agila arbetssätt kommer hjälpa våra startups i sina resor, säger Isabella Melkersson, head of partnerships på SSE Business Lab, i ett pressmeddelande. 

Emma Thorp, vd på Scream:

– Vi är oerhört glada över att vara utvalda som partner till SSE Business Lab. Vi är själva entreprenörer och att kunna hjälpa Sveriges främsta startups att växa och att främja innovation i samhället känns både viktigt och spännande. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Scream

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.