Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Publicis Media inrättar ny roll – Sophie Palmlund blir byråchef

Publicerad: 27 oktober 2022, 14:55

Sophie Palmlund tillträder sin nya roll som byråchef i januari 2023.

Foto: Publicis Media

Publicis Media har haft en tvåsiffrig tillväxt det senaste året. Nu inrättas därför en ny roll – Sophie Palmlund rekryteras till byråchef, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Emma ThorpPublicisNyheter

JS


Till följd av många nya kunder såsom Burger King, Mondelez och Elite Hotels och följt av en snabb tillväxt inrättas nu en ny roll på Publicis Media, skriver bolaget i ett pressmeddelande. 

Den nya rollen som byråchef kniper Sophie Palmlund – hon får i uppdrag att driva medieverksamheten med ansvar för 120 anställda. Sophie Palmlund har en lång bakgrund inom bolaget, men kommer närmast från en roll som chef för Publicis Medias kundorganisation. 

”Publicis Media har tvåsiffrig tillväxt och växer med både befintliga och nya kunder. Jag är enormt glad över att Sophie tar nya rollen som Byråchef för Publicis Media, hon är en mycket skicklig ledare som brinner för både personal och kunder”, säger Emma Thorp, vd för Publicis Groupe Sverige i ett pressmeddelande.

Sophie Palmlund, som tillträder sin nya roll i januari 2023, säger själv att hon är glad över möjligheten att få leda Publicis Media. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev