Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Publicis Media inleder samarbete med färjebolag

Publicerad: 18 februari 2022, 15:09

Publicis Media inleder samarbete med ForSea.

Foto: Pressbild

I slutet av förra året gick ForSea ut med en upphandling bland mediebyråerna. Nu annonserar de att valet föll på Publicis Media. ”Vi sökte en byrå med både strategisk höjd och taktisk agilitet”, säger Susanne Kaarnimo-Knight på ForSea.


Ämnen i artikeln:

PublicisMediebyråer

Under slutet av 2021 genomförde ForSea en byråupphandling för både den svenska och danska marknaden. Nu har man hittat sin nya byråpartner. Valet landade på Publicis Media som får i uppdrag att sköta medierådgivning, planering och köp i alla kanaler.

– Vi sökte en byrå med både strategisk höjd och taktisk agilitet. Och eftersom vi vill nå kunder både i vårt närområde och litet längre bort, så var kännedom om såväl den lokala som den internationella mediamarknaden ett krav. Vi känner, efter en omfattande pitchrunda, att Publicis, med sitt starka och kompetenta Öresundsteam, är rätt partner för oss och kan stötta oss i våra ambitioner. Nu ser vi verkligen fram emot att komma i gång med samarbetet, säger Susanne Kaarnimo-Knight, Chief Commercial Officer på ForSea.

Uppdraget kommer från svenskt håll att ledas från Publicis Malmö-kontor.

– Som skåning och helsingborgare så har jag ett extra stort engagemang i ForSeas integrations- och miljöarbete. Jag och mina kollegor både i Sverige och Danmark ser verkligen fram emot att få vara en del av ForSeas framtida tillväxtresa och hjälpa dem att få fler människor att välja ett hållbart resande över sundet”, säger Charlotte Almlöf, Business Director och ansvarig för ForSea på Publicis Malmö-kontor.

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PublicisMediebyråer

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev