tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

OMG utökar i Göteborg – nya chefer utsedda

Publicerad: 14 juni 2022, 08:27

Fredrik Eriksson, vd för OMG Sverige, och Ingela Urholm Johansson, som utses till head of OMG Göteborg. Foto: OMG

OMG förstärker organisationen och utser en head of OMG Göteborg. Det blir starten på en breddning av erbjudandet.

Ämnen i artikeln:

Redaktionens valOMGPHD

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Omnicom Media Group utökar organisationen med en head of OMG Göteborg. Ingela Urholm Johansson, tidigare chef för PHD i Göteborg, befordras och ska därmed axla ansvaret för hela gruppen på plats i Göteborg. Hon går även in i OMG:s koncernledning.

– Ingela är en drömrekrytering. Under Ingelas ledning har PHD i Göteborg haft en stark tillväxtresa, attraherat nya kunduppdrag och byggt ett mycket kompetent team. Med Ingelas erfarenhet av branschen samt hennes starka ledaregenskaper i ryggen är det perfekt att ta nästa steg och etablera hela OMG:s erbjudande i Gbg. Jag är väldigt glad att Ingela har tackat ja till att leda vår satsning, säger Fredrik Eriksson, vd för OMG Sverige, i ett pressmeddelande.

Ingela Urholm Johansson har sedan våren 2019 varit ansvarig för PHD Göteborg. Hon tillträder sin nya tjänst 1 augusti.

– Den rörelse som sker på marknaden och de utmaningar våra kunder ställs inför, kräver att vi är snabbfotade och lyhörda för våra kunders behov. Vi ser stora möjligheter med att bredda vårt lokala erbjudande i Göteborg och Malmö genom att etablera OMG:s bolag inom exempelvis e-com, marketing science, martech och SEM/SEO på plats. Det skall bli otroligt spännande att tillsammans med alla duktiga kollegor bygga upp ett starkt OMG här i Göteborg, säger Ingela Urholm Johansson, i pressmeddelandet.

Rollen som chef för PHD Göteborg tas över av Christopher Evans, som närmast kommer från en roll som client director på PHD.

– PHD har haft en rejäl utveckling i Göteborg de senaste åren under Ingelas ledarskap, där Christopher med sitt driv och engagemang har varit starkt bidragande. Jag känner mig trygg i att han är rätt person att fortsätta utveckla våra kunder tillsammans med vårt kompetenta team i Göteborg. Det kommer att vara en spännande tid framöver, vi fortsätter att stärka vårt erbjudande inom PHD och OMG i Göteborg, säger Daniel Källberg, vd för PHD i Sverige, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: OMD vinner City Gross

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev