torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

OMG flyttar till Slussen – samlar alla byråer

Publicerad: 28 april 2023, 09:36

Omnicom Media Groups sju byråer flyttar till det nyrenoverade Katarinahuset vid Slussen.

Ämnen i artikeln:

OmnicomPHDHearts & ScienceStockholm

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


OMD, PHD, Hearts & Science, Drum, Annalect, Transact och Trkkn är alla en del av det globala byrånätverket Omnicom Media Group. Nu flyttar dessa sju byråer ihop.

Flytten går till det nyrenoverade Katarinahuset vid Slussen på Södermalm i Stockholm där Omnicoms byråer får sitt eget våningsplan. Lokalen är 2.250 kvadratmeter stor och där ska samtliga närmare 270 anställda rymmas.

Flyttlasset går den 8 maj. Fredrik Eriksson, vd Omnicom Media Group i Sverige, säger i ett pressutskick att byrånätverket ser flytten som en slags nystart samt en början på en ny era.

– Vi vill att Omnicoms kontor ska vara en naturlig mötesplats för innovativa samarbeten. Vi vill främja ett tätt samarbete mellan våra sju byråer men också med våra systerbyråer inom Omnicom, Nord DDB, BBDO och TBWA, för att ta tillvara på och erbjuda våra kunder den heltäckande kompetensen vi har.

Det händer mycket på OMG just nu. I går rapporterade Dagens Media att Helena Juhlin Pink lämnar vd-posten på en av byråerna, OMD, och i stället ersätts av Carina Svensson. Det bara drygt ett år efter att Helena Juhlin Pink tillträtt.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev