Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Mediebyråer

Nya The Foundation rekryterar

Publicerad: 8 juni 2020, 13:10

Jens Hilmerssonk kliver in som Senior Search Manager & Capacity Lead på nystartade The Foundation.

Scream-koncernens nya managementbyrå The Foundation gör Jens Hilmersson till ansvarig för kundernas tillväxt inom organisk synlighet.


Ämnen i artikeln:

HearScreamThe Foundation

I slutet av april, mitt under brinnande coronatider, kunde Dagens Media berätta att byråkoncernen Media Family startar en managementbyrå. The Foundation, som den heter, är en del av samma nätverk som Hear och Scream. Från den senare hämtades nyligen partner och senior affärskonsult.

Nu presenteras managementbyråns nästa rekrytering. Det är Jens Hilmersson som ska axla rollen som Senior Search Manager & Capacity Lead, vilket gör honom till ansvarig för kundernas tillväxt inom organisk synlighet.

– Att få in Jens i vårt team är otroligt viktigt och kul. Med hans bakgrund samt sin analytiska och strategiska förmåga inom SEO så kommer han verkligen bli en viktig del av vår fortsatta utveckling och arbete, säger Tomas Dunard, vd för The Foundation.

LÄS OCKSÅ: Scream-koncernen startar ny byrå

 Tidigare har Jens Hilmersson arbetat som konsult inom digital strategi, e-commerce och SEO. Han har erfarenheter både från kund- och byråsidan.

– Jag blev väldigt glad när jag fick frågan om att bli en del av The Foundation och ansvara för vårt erbjudande inom organisk synlighet, säger Jens Hilmersson och försätter:

– Det kommer bli en spännande resa och jag ser fram emot att bidra till att skapa värde för våra kunder.

Enligt The Foundation är planen att managementbyrån ska utgöras av tio personer vid årsskiftet. I dag uppgår antalet anställda till fyra. I dag har byrån kontor i Malmö, men inom kort ska ytterligare ett öppnas i Stockholm.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

HearScreamThe Foundation

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.