Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Niklas Hedberg byter till Howcom

Publicerad: 8 november 2021, 13:02

Niklas Hedberg går vidare från Group M.

Niklas Hedberg lämnar Group M för att bli business director på Howcom.


Ämnen i artikeln:

HowcomGroup M

Niklas Hedberg ansluter som business director på Howcom, där han kommer att leda arbetet med att utveckla det strategiska erbjudandet, samt ingå i ledningsgruppen. 

Niklas Hedberg har över 20 års erfarenhet från olika roller i mediebranschen och kommer senast från Group M där han arbetat i strategiska roller med fokus på tillväxt, affärsutveckling och ledarskap. Bland annat har han initierat affärsområden som M Studio, Business Science, Owned Media samt konferensen Next M. 

Fredrik Andersson, vd på Howcom Evolution, beskriver Niklas Hedberg som en drömrekrytering:

– Vi har arbetat ihop tidigare och jag värdesätter Niklas erfarenhet, starka driv och positiva energi högt. Niklas har en bevisad förmåga att se behov i marknaden och utveckla strategiska erbjudanden vilket han visat i tidigare roller. Hans erfarenhet spänner över flera områden vilket bland annat inkluderar mediechefsroller på kundsidan, mediesidan samt ledande roller inom olika mediebyrånätverk. Dessutom är han en riktigt härlig person och kollega”, säger han.

Nicklas Hedberg kommenterar bytet till Howcom:

– Jag tycker att det ska bli superkul att ansluta till det snabbfotade teamet på HowCom. Jag gillar att man redan från start investerat i att bygga kompetenser utöver själva grundaffären och att man hela tiden jobbar nära kunderna med ett tydligt fokus på deras utmaningar och möjlighet till utveckling, säger han.

LÄS ÄVEN: KW Bruun och Howcom vände upp och ned på gamla arbetssätt – det blev resultatet 

 

 

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

HowcomGroup M

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev