onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Mediacom Göteborg knyter till sig ny business director

Publicerad: 17 augusti 2022, 11:31

Foto: Mediacom

Karin Caig går in i rollen som business director för Mediacom Göteborg.

Ämnen i artikeln:

Mediacom

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Mediacom rekryterar ytterligare en business director i form av Karin Caig som ansluter till Mediacom i Göteborg. Därmed ersätter hon Maria Nordström som har gått vidare till ett annat uppdrag utanför mediebyråbranschen. 

Senast kommer Karin Caig från OMD i Göteborg och har tidigare arbetat på AOL och Tradedoubler i London. Totalt har hon över 17 års branscherfarenhet. 

Hennes uppdrag går ut på att driva transformation inom byrån och driva kund- och produktutvecklingen för att säkra en lönsam tillväxt. Tidigare har även Eva Lundström och Henrik Staaf rekryterats till rollerna som business directors på Mediacom i Stockholm och Karin Caig kommer att arbeta tätt tillsammans med dem. 

– Göteborg är en spännande region i tillväxt: både för B2C och B2B där Mediacom vill fortsätta att befästa sin starka regionala närvaro. Vi vill vara en integrerad affärspartner för våra kunder och tillsammans skapa gemensamma utgångspunkter för tillväxt. Med ett fantastiskt team av kollegor här i Göteborg samt den förstärkning som Essence tillför vårt erbjudande inom performance marketing ser jag fram emot att leverera affärvärde för våra kunder både inom B2C och B2B, säger Karin Caig, i ett pressmeddelande. 

Karin Caig tillträdde officiellt sin tjänst den 8 augusti. 

 

 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev