fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Läkare utan gränser väljer Wavemaker

Publicerad: 2 november 2020, 09:32

Wavemaker inleder ett långsiktigt samarbete med Läkare utan gränser. Från vänster: Elin Lagerin, Cecilia Sundström, Fredric Thunholm, Tove Olin (Läkare utan gränser), Anna Lilja, Hanna Lidén (Läkare utan gränser) och Magnus Lundström. Samtliga på bilden jobbar på Wavemaker utom Hanna Lidén och Tove Olin som arbetar för Läkare utan gränser. Foto: Wavemaker

Group M-ägda mediebyrån Wavemaker inleder ett partnerskap med Läkare utan gränser. Byrån ska bland annat hjälpa organisationen med insamlingskampanjer.

Ämnen i artikeln:

WavemakerGroup M

DG


Läkare utan gränser är en oberoende hjälporganisation som ska ge medicinsk vård vid akuta kriser och katastrofer i ett 70-tal länder. Nu står det klart att organisationen väljer Group M-ägda mediebyrån Wavemaker som ny samarbetspartner. Det framgår av ett pressmeddelande.

Läkare utan gränser uppger att de letat efter ”en strategisk partner som vill jobba tätt tillsammans” med organisationen och som har koll på ”detaljerna”.

Wavemaker ska bland annat bistå organisationen med analys, planering och optimering av insamlingskampanjer på olika medieplattformar, enligt pressmeddelandet.

– Det är fantastiskt hedrande att få hjälpa denna modiga och livsavgörande organisation som gör så mycket gott för världen. Det är inte lätt att skapa förtroende och bygga nya relationer till kunder helt digitalt, men teamet på Wavemaker brinner för att skapa resultat för Läkare Utan Gränser och det engagemanget gick rakt genom rutan, säger mediebyråns vd Cecilia Sundström i en kommentar. 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev