Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Kry väljer Publicis Media

Publicerad: 23 april 2020, 08:44

F.v: Linda Palmgren, Publicis Media, och Kristoffer Stenqvist, Kry.

I Publicis Medias nya uppdrag för Kry ingår planering, strategi och medieköp på den svenska marknaden: ”Kry är en fantastisk annonsör som vi ser mycket fram emot att jobba med”, säger Linda Palmgren.


Ämnen i artikeln:

PublicisLinda Palmgren

Nätdoktorn Kry har efter en omfattande pitch valt Publicis Media som mediebyråpartner. 

På Publicis Media har man satt ihop ett skräddarsytt team för Kry som inte är byråspecifikt. Detta i linje med förädlingen av byrågruppens affärsmodell och organisationsstrukturen som finns inom Publicis Groupe, berättar Linda Palmgren, CDO på Publicis Groupe och vd på Starcom, för Dagens Media.

– Vi är så stolta och glada över att ha fått Kry:s förtroende och med det få vara med och bidra i deras utveckling och tillväxt framåt. Kry är en fantastisk annonsör som vi ser mycket fram emot att jobba med, säger Linda Palmgren.

På Kry, där man tidigare gjort sina egna medieköp, är man nöjda med sitt val.

– Vi sökte en agil och kunnig partner som kan hjälpa oss effektivisera våra medieköp, diversifiera vår kanalmix och utmana vår mediestrategi. Publicis presenterade ett kompetent och engagerat arbetsteam som under pitchprocessen presenterade ett imponerande case med god förståelse för våra strategiska utmaningar trots begränsad bakgrundsinformation, vilket gjorde oss övertygade om att de kommer kunna hjälpa oss växa vår affär och stärka vårt varumärke, kommenterar Kristoffer Stenqvist, Marknadschef på Kry, i ett pressmeddelande. 

Samarbetet inleddes redan i januari.

 

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PublicisLinda Palmgren

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev