tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Kammarkollegiet förlänger med Nowa

Publicerad: 1 februari 2023, 13:39

Nowa Kommunikation får fortsatt förtroende av Kammarkollegiet.

Foto: Nowa Kommunikation

För femte gången i rad går Nowa Kommunikation vinnande ur den statliga förvaltningsmyndigheten Kammarkollegiets upphandling. Uppdraget uppskattas vara värt 170 miljoner svenska kronor om året.

Ämnen i artikeln:

MediebyråbytenNyheterNowa

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Thinc Collective-ägda Nowa Kommunikation har kammat hem kommunikations- och mediebyråuppdraget för Kammarkollegiet. Det är den femte upphandlingen i rad där den statliga förvaltningsmyndigheten, som sorterar under finansdepartementet, väljer Nowa Kommunikation.

Denna gång uppskattas uppdraget ha ett försäljningsvärde på 170 miljoner svenska kronor om året, och avtalet löper i två år – med möjlighet till förlängning.

Eftersom det handlar om en offentlig upphandling finns det en avtalsspärr på tio dagar, därefter kommer avtalet att ingås. 

Anders Wallqvist, ordförande i Nowa Kommunikation och koncernchef i Thinc Collective, är glad över att att samarbetet förlängs.

– Nowa Kommunikation har en lång tradition att vara upphandlade av Kammarkollegiet och det känns oerhört glädjande att få förnyat förtroende. Tillsammans med hur 2022 avslutats för våra befintliga kunder gör att vi ser mycket positivt på 2023 för Nowa Kommunikation, säger han i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev