Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Mediebyråer

Howcom plockar från OKQ8

Publicerad: 16 september 2019, 07:35

Från vänster: Peter Tiberg och Fredrik Lundgren.

Foto: Press

Affärsstrategi- och mediebyrån Howcom har sedan tidigare OKQ8 som kund. Nu plockar de deras marknadschef Peter Tiberg, och rekryterar honom till ny affärschef på Howcom.


Ämnen i artikeln:

OKQ8Howcom

Howcom beskriver sig som en hybrid och affärsstrategibyrå och mediebyrå. I dagsläget har de bland annat Viking Line, Skandia, OKQ8 och ATG som kunder. 

Som en del av satsningen på affärsnära rådgivning rekryterar de nu Peter Tiberg till rollen som affärschef. 

Han plockas därmed från OKQ8, där han varit marknadschef. Peter Tiberg har över 13 års erfarenhet av olika marknadschefsroller. Han har också arbetat på mediebyrå- och reklambyråsidan. 

– Utifrån min egen erfarenhet av hur mycket mer komplex marknadschefsrollen blivit de senaste åren hoppas jag kunna bidra i arbetet utifrån de totala affärsutmaningar som marknadschefen hanterar, säger Peter Tiberg i ett pressmeddelande.

Fredrik Lundgren, vd på Howcom, lyfter fram rekryteringen av personer med lång erfarenhet som efterfrågad. 

– Vi fortsätter vår framgångsrika satsning med att anställa senior kompetens, något vi vet uppskattas av våra kunder enligt de senaste årens resultat i undersökningen årets byrå. Genom att få in personer som har djup förståelse för marknadschefens utmanande vardag stärker vi vårt erbjudande ytterligare i frågor som är bredare än köpt media, säger Fredrik Lundgren i samma pressmeddelande. 

Läs mer: Howcom vinner OKQ8 

Julia V. Caesar

Reporter

Ämnen i artikeln:

OKQ8Howcom

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.