Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Howcom lägger beslag på mediebyrån Captivate

Publicerad: 30 november 2020, 07:03

Captivate startades av Daniel Nellhard och Peter Pettersson i våras. Nu köper Howcom in sig i byrån.

Mediebyrån Howcom köper in sig i branschveteranerna Daniel Nellhards och Peter Petterssons nystartade mediebyrå Captivate.


Ämnen i artikeln:

HowcomCaptivate

I maj gick PHD:s tidigare audio- och videochef Daniel Nellhard och Peter Pettersson som arbetat på bland annat MTG och Starcom ut och berättade att de startar mediebyrån Captivate, som ska verka som en fullservicebyrå 

Nu står det klart att mediebyrån Howcom, vars tre affärsområden; mediebyrå, strategi och insikter samt datadriven design, köper in sig i Captivate.

– Captivate har startats av två personer som vi känner väl och tror oerhört mycket på. De besitter en unik kompetens och kommer komplettera vårt erbjudande på ett förträffligt sätt. Vi är övertygade om att vi kommer kunna hjälpa dem att fortsätta sin tillväxtresa samtidigt som vi kommer kunna ha nytta av deras kompetens, säger Howcoms vd Fredrik Lundgren.

De två bolagen kommer att fortsätta drivas separat.

– Fokus 2021 blir att rekrytera stjärnor på marknaden och hitta fler kundsamarbeten. Där blir vårt partnerskap med Howcom viktigt för att kunna jobba ännu mer datadrivet och erbjuda strategisk höjd i rådgivningen, säger Captivates grundare Daniel Nellhard och Peter Pettersson.

Howcom och Captivate kommer fortsätta drivas som separata bolag.

LÄS OCKSÅ: KW Bruun bryter med IUM – inleder tätt samarbete med Howcom

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

HowcomCaptivate

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev