tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Hon får ny roll på Amplifi

Publicerad: 25 april 2022, 07:34

Dentsu-chefen Christian Rissel (t.v) tillträdde sitt nya uppdrag i mitten av april. Nu presenterar han den nya rollen ”media relations manager” som ska stärka Amplifis relation och samarbete med medieägare och partners. Det blir Silvia Österberg (t.h) som får ansvaret.

Silvia Österberg får den nyinrättade rollen ”media relations manager” på Dentsu Amplifi.

Ämnen i artikeln:

Dentsu AegisAmplifiNyheter

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Dentsu Amplifi har skapat en nyinrättad tjänst för att förstärka och utveckla partnerrelationer. In för att axla rollen som ”media relations manager” kliver Silvia Österberg. Konkret blir det hennes ansvar att arbeta med att utveckla partnerrelationerna.

Silvia Österberg har varit på Dentsu ett decennium och då framför allt arbetat inom digitala områden, senast som ansvarig för det digitala och programmatiska specialisterna.

Dentsu-chefen Christian Rissel kommenterar tillsättningen i ett pressmeddelande:

– Jag är väldigt glad att Silvia tagit sig an rollen som media relations director. Med hennes gedigna erfarenhet och kompetens stärks Dentsu Amplifi ytterligare och vi möter framtidens utmaningar på bästa sätt. 

Silvia Österberg i en kommentar:

– Jag ser fram emot att få arbeta med att förstärka och utveckla våra partnerrelationer och därigenom hitta ännu bättre lösningar för våra kunder. Det finns stor potential i Dentsu Amplifi och jag är glad att få förtroendet att vara med på resan framåt.

LÄS OCKSÅ: Christian Rissel tar över Amplifi

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev