tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Henrik Staaf till Mediacom

Publicerad: 7 december 2021, 13:27

Henrik Staaf ska arbeta nära Eva Lundström som också är ny business director på Mediacom.

Foto: Hans Alm

Mediacom anställer ytterligare en business director – rekryterar från Arla.

Ämnen i artikeln:

MediacomArla

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Henrik Staaf går in som business director på mediebyrån Mediacom. Han kommer att arbeta nära Eva Lundström som nyligen också rekryterades till business director. 

LÄS MER: Hon blir ny business director på Mediacom

Senast kommer Henrik Staaf från Arla där han arbetat med att utveckla kundnära digitala interaktioner. Tidigare har han även jobbat på Coop och Vizeum. 

– Jag ser mest fram emot att få ihop hela kundresan för våra kunder. I en värld där det fysiska och digitala flyter ihop behöver varumärken agera personligt och konsekvent över alla kanaler, även de fysiska, för att kunna erbjuda en enhetlig kundupplevelse. Kundmötet handlar inte bara om teknik. Det handlar om människor. Om dialogen mellan företag och deras kunder, säger Henrik Staaf, i ett pressmeddelande.

Morten Flamand, vd på Mediacom:

– Det känns jättekul att Henrik kommer till oss på Mediacom. Han har en mycket stark bakgrund inom e-commerce, digitalisering och marknadsföring. Henrik kommer med sin erfarenhet att bidra till vår fortsatta resa att bredda vår affär där vi hjälper våra kunder med helheten inom marknadsföring och e-commerce. 

Henrik Staaf tillträder sin nya tjänst den 7 december.  

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev