Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Dentsu blir mediebyrå för Betsson i Norden

Publicerad: 2 februari 2022, 14:06

Dentsu X kniper Betsson.

Foto: Pressbild

Dentsu X kniper Betsson i Norden. Enligt ett pressmeddelande kommer byrån bli ny mediepartner under 2022. ”En fantastisk vinst”, säger byråchefen Andreas Monberg.


Ämnen i artikeln:

Dentsu AegisBetssonMediebyråer

 

UM tappar uppdraget att företräda när Betsson group i Norden istället inleder ett samarbete till Dentsu X. Både Dentsu i Sverige och Danmark kommer att representera byrån.

– Det här är en fantastisk vinst för Dentsu X och bevis på att vårt sätt att arbete är rätt. Vi fokuserar på att förstå människors motivation och vi utmanar gamla sanningar med nya lösningar. Vi ser fram emot att jobba med Betsson och deras starka varumärken i hela Norden, säger Dentsu X byråchef Andreas Monberg.

LÄS OCKSÅ: Så gick mediebyråerna under coronaåret 2020 

Enligt Betsson behövde bolaget en partner för att identifiera synergier på den nordiska marknaden och driva högre effektivitet.

– Vi tror att vi kan maximera våra marknadsinvesteringar för våra nyckelvarumärken i Norden tillsammans med Dentsu kommunikationsförmågor och erfarenhet, Vi är säkra på att samarbetet kommer att skapa fantastiska resultat för Betsson group, säger Betssons head of global media, Ulrich Gilot i ett pressmeddelande.

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev