Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Christina Kopp Ovrén till UM

Publicerad: 10 oktober 2022, 09:38

”Det känns oerhört roligt att komma 'tillbaka'”, säger Christina Kopp Ovrén.

Foto: UM

Mediebyrån UM knyter till sig Christina Kopp Ovrén som går in i rollen som director of client services.

Ämnen i artikeln:

IPGNyheter

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Christina Kopp Ovrén rekryteras till rollen som director of client services på mediebyrån UM. I uppdraget ingår det att leda UM Sveriges kundansvariga och leda affärsutvecklingen. 

Christina Kopp Ovrén har en lång bakgrund inom mediebyråbranschen och har bland annat arbetat på Mediacom i över 15 år. Senast kommer hon från kundsidan där hon har arbetat som mediechef på Clas Ohlson sedan augusti 2020. För över 20 år sedan arbetade hon även som account director på det som idag är UM. 

– Jag började min karriär för 20 år sedan på det bolag som idag är UM – Mediabrands, så det känns oerhört roligt att komma ”tillbaka” och få vara delaktig i den förnyelseresa som drivs på UM. Personligen drivs jag av att göra skillnad och att alltid sträva efter att göra saker bättre idag än vad jag gjorde igår, så UMs kultur passar bra in på mig och mina ambitioner, säger Christina Kopp Ovrén, i ett pressmeddelande. 

Officiellt tillträder Christina Kopp Ovrén sin nya tjänst den 7 november. 

– Christina har över 20 års erfarenhet från mediebyrå och kan hantverket ut i fingerspetsarna. Hon är extremt duktig att förstå och driva kundens affär samt att leda team. Att hon senast kommer från kundsidan och förstår våra kunders utmaningar från ”insidan” gör henne till en komplett spjutspets för oss och den förändring vi driver här, säger Simone Westerberg, nordiskt ansvarig för UM, i ett pressmeddelande. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev