torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Christian Rissel tar över Amplifi

Publicerad: 21 mars 2022, 14:20

Foto: Press

Christian Rissel blir ny chef på Dentsus Amplifi.

Ämnen i artikeln:

AmplifiDentsu Aegis

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


I januari kunde Dagens Media rapportera om att Kristina Juhlin lämnar vd-posten på Amplifi för ett jobb på Accenture Interactive. 

Nu har Dentsu alltså hittat hennes ersättare i Christian Rissel. Har kommer närmast från Channel Factory, men har även jobbat inom Bonnier News, och har över tio års erfarenhet från mediebyrå.

– Det har varit en gedigen rekryteringsprocess med flera starka kandidater, där Christian föll ut som främsta slutkandidat. Med sin erfarenhet, kompetens och personlighet passar Christian perfekt i rollen som head of Amplifi och kommer bidra i Dentsus och Amplifis fortsatta utveckling för att möta kundernas framtida behov. Jag är väldigt glad och stolt över att få välkomna honom till Dentsu, säger Nike Carlstoft, koncernchef för Dentsu Sweden, i ett pressmeddelande.

Christian Rissel tillträder 11 april.

– Jag är väldigt glad över att få möjligheten att jobba som Head of Amplifi på dentsu. Det är en utmanande och otroligt rolig roll och jag ser väldigt mycket fram emot att ta mig an uppdraget, säger han i pressmeddelandet.

LÄS ÄVEN: Svenska Dentsu samlar medieköpen i Amplifi 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev