Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Bizkit Havas stuvar om – tillsätter nya chefer

Publicerad: 17 april 2020, 12:31

Bizkit Havas utser ny vice vd, COO och head of creative efter vd-bytet.


Ämnen i artikeln:

Bizkit Havas

I februari tog Jenny Leeb klivet upp som ny vd för Bizkit Havas i samband med att tidigare vd:n Johan Eidmann utsågs till nordisk vd för byrån. 

Fler förändringar sker nu på ledningsnivå då Johnnie Åkerström blir vice vd för Bizkit Havas. Samtidigt blir Diana Lidén ny COO för byrån, en tjänst som Jenny Leeb tidigare hade. 

– Diana och Johnnie är två riktiga stjärnor som har varit med från början och lagt grunden för Bizkit Havas. Att ha alla de här grymma personerna med på vår resa framåt känns hur bra som helst, säger Jenny Leeb, i ett pressmeddelande. 

En ny tjänst i form av head of creative tillsätts också. Till den tjänsten rekryteras Roland Komaromi som senast kommer från rollen som head of studio på Group M. 

– Roland har helt rätt profil för att stärka vårt kreativa erbjudande ännu mer, det känns jättekul att ha honom på plats. Allt hänger ihop i dag och vårt kreativa gäng har full koll på hur man bäst nyttjar olika mediers egenskaper och våra mediespecialister vet vilken kommunikation som passar var, säger Jenny Leeb. 

 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bizkit Havas

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev