måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

AMF Fastigheter till Adon

Publicerad: 12 maj 2022, 06:08

Adon med vd Daniel Eriksson i spetsen vinner AMF Fastigheter. ”De möter våra behov”, säger AMF Fastigheters marknads- och kommunikationschef Anna Thelander.

Foto: Janne Næss/AMF Fastigheter

Mediebyrån Adon vinner efter en pitch uppdraget för AMF Fastigheter.

Ämnen i artikeln:

AdonDaniel ErikssonToppnyheter förmiddag

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar allt från kontorsbyggnader och handelsplatser till hela stadskvarter i Stockholm och Sundbyberg.

– Vi har valt Adon eftersom de möter våra behov på ett väldigt bra sätt. De har visat på stort engagemang, intresse och förståelse för vår affär och för våra platsers olika förutsättningar, säger Anna Thelander, marknads- och kommunikationschef på AMF Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Uppdraget handlar till en början främst om att öka flödena till AMF Fastigheters handelsplatser, som Gallerian, Mood Stockholm, Ringen, Fältöversten och Västermalmsgallerian.

– Det är få fastighetsbolag i Sverige som är både så vågade och långsiktiga i sina projekt som AMF Fastigheter. De har lyckats förvandla delar av Stockholms innerstad från stenöken till attraktiva och trygga destinationer för shopping och nöje, säger Daniel Eriksson, vd på Adon, i pressmeddelandet. 

– Vi ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans och vara en del i utvecklingen av Stockholm.

LÄS ÄVEN: Adon om sportswashing: ”Vi har alla ett moraliskt ansvar” 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev