onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mediebyråer

Åbro Bryggeri byter mediebyrå

Publicerad: 10 mars 2020, 10:17

Åbros marknadsteam och kundteamet på DNA.

Foto: DNA Media

UPPDATERAD. Hösten 2019 inledde Åbro Bryggeri en pitch för att hitta ny mediebyrå. Nu står det klart att bryggeriet byter tidigare mediebyrån Scream mot DNA Media.

Ämnen i artikeln:

ScreamÅbroMediebyråbyten

Janne Naess

janne.naess@dagensmedia.se


Ett arbete med att hitta en ny mediebyrå är klart för Åbro bryggeri, och valet föll på på DNA Media. Åbro Bryggeri består bland annat av varumärken som Bryggmästarens, Småland, Rekorderlig Cider och Åbro Original. 

– Efter en gedigen pitchprocess är jag glad att kunna välkomna DNA Media som ny strategisk partner. Teamet visade redan från start hög ambitionsnivå och nytänkande samt relevant erfarenhet inom strategisk kommunikation. Vi är därför mycket spända på hur vi med deras hjälp ska kunna bygga våra varumärken långsiktigt på den svenska marknaden. säger Amelie Dunge, marknadschef Åbro Bryggeri, i ett pressmeddelande.

DNA Media ingår i koncernen Digital New Agency Group, ett konsultbolag inom marknadsföring, teknikutveckling och innovativ affärsutveckling.

- Genom vårt fokus på att leverera insiktsdrivna lösningar med vårt teams höga kompetens och nyfikenhet för att öka våra kunders lönsamhet har Åbro valt oss som sin mediebyrå. Vi är superstolta över uppdraget. säger Lars Molnar, vd DNA Media.

Samarbetet mellan Scream Malmö och Åbro Bryggeri avslutades 2019 när Scream vann Åbros konkurrent Spendrups som kund.

Partnerskapet mellan Åbro och DNA Media inleds i mars 2020.

LÄS MER: Tummen upp för Åbros nya design 

LÄS MER: Scream vinnare i Årets Byrå 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev