Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Zenith vinner Canal Digital i Norden

Publicerad: 30 november 2018, 14:00
Uppdaterad: 30 november 2018, 14:30

Från vänster: Karin Agerbjer, client service manager, Anna Hjalmarsson, vd, Malin Nährström, client service director.

UPPDATERAD. Canal Digital har valt Zenith som sin nya mediebyrå i en nordisk pitch.


Ämnen i artikeln:

Canal DigitalZenith

Mediebyrån Zenith har vunnit uppdraget för Canal Digital för den nordiska marknaden. Det innebär att Wavemaker förlorar uppdraget.  

Samarbetet omfattar både mediestrategi, rådgivning, medieplanering och köp, samt SEM/Performance. Det nya uppdraget drar igång med omedelbar verkan. 

– Det är jätteroligt att få jobba med ett sådant stort och känt varumärke som Canal Digital och dessutom för hela Norden, säger Anna Hjalmarsson, vd på Zenith till Dagens Media och fortsätter:

– Vi ser jättemycket fram emot att bygga ett långt partnerskap tillsammans Canal Digital. Vi ser överlag gärna våra kunder som partners och vill bygga långsiktiga samarbeten där vi får jobba nära varandra och utveckla våra kunder. 

Exakt hur långt avtalet med Canal Digital sträcker sig vill Anna Hjalmarsson inte kommentera.

Dagens Media har tidigare berättat att Zenith nyligen vann Sector Alarm som ny kund och Anna Hjalmarsson säger att byrån ser en positiv trend. 

– Vi är superstolta över det och vi har jobbat hårt för att ta byrån dit vi är idag. Det är roligt att se att kunder inte väljer en av de mer vanliga mediebyråerna utan vågar välja nykomlingen. 

Maria Sörnell, marknadsdirektör på Canal Digital Sverige, om valet:

– Zenith och Canal Digital passar väldigt bra ihop, vi är båda medelstora företag med stark koncern i ryggen och som arbetar pragmatiskt och agilt med stort fokus på resultat, transparens och att utforska nya möjligheter, säger hon i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Zenith var den byrå som bäst svarade upp på de utmaningar Canal Digital har och vi tilltalades av de kulturella likheterna och Zeniths starka närvaro och kompetens på alla fyra marknader. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Canal DigitalZenith

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.