Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

W Communication Agency byter vd

Publicerad: 11 januari 2019, 12:18

Sunil Ramkali tar över vd-rollen när Lisa Önnerlid byter tjänst.

Foto: W Communication Agency

Malmöbyrån får ny vd i Sunil Ramkali när Lisa Önnerlid efter 16 år byter roll.


Ämnen i artikeln:

Kommunikationsbyrå

Sunil Ramkali har 30 års erfarenhet av Sales & Marketing inom läkemedelsindustrin och har tidigare haft globala roller på bland annat AstraZeneca och ALK. Sedan 2011 har han varit partner på W Communication Agency, och  ansvarig för byråns life science-kunder.

– Vår specialisering inom internationell B2B och vårt fokus på industri, läkemedel och teknik har gjort oss till en av regionens mest framgångsrika kommunikationsbyråer. En plattform vi kommer att bygga vidare på i min nya roll på W, kommenterar Sunil Ramkali.

Vd-bytet skedde vid årsskiftet. Lisa Önnerlid går, efter 20 år på bolaget varav 16 som vd, in i byråns styrelse. Hon kommer att fortsätta arbeta strategiskt med byråns kunder och affärsutveckling.

– Min passion är mötet med kunden och mixen av business, strategi och kreativitet. På det här viset kan jag fortsätta arbeta med våra kunder och det fantastiska gänget på W och samtidigt få utrymme att stötta byråns långsiktiga tillväxt från styrelseposten, kommenterar hon.

Sunil Ramkali kommer tillsammans med Elisabet Ek, partner och ansvarig för byråns industrikunder, att fortsätta driva W Communication Agency.

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kommunikationsbyrå

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev