Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Tre Kronor är årets mediebyrå för fjärde året i rad

Publicerad: 22 februari 2019, 13:01

Håkan Jerner, vd på mediebyrån Tre Kronor.

Foto: Press

Under gårdagens Årets byrå-gala vann Tre Kronor Media årets mediebyrå: "Det betyder mycket för hela organisationen".


Ämnen i artikeln:

Tre Kronor MediaÅrets Byrå

Inför ett fullsatt Münchenbryggeriet stod det klart att Tre Kronor Media vinner årets mediebyrå - för fjärde året i rad. 

– Vi är så glada och otroligt stolta över detta. Det känns väldigt inspirerande och motiverande att fortsätta utveckla oss och våra kunder. Grymt kul att vi vinner för fjärde året i rad, säger Håkan Jerner, vd på Tre Kronor Media, och fortsätter:

– Det betyder mycket för hela organisationen. Vi får ett kvitto på att hårt arbete lönar sig och att vi lyckas skapa effekt och värde för alla våra kunder.

Vad är det som gör att ni lyckas så bra?

– Vi är otroligt engagerade, proaktiva och passionerade i vår kundrelation. Vårt största fokus är att skapa värde för kunden och vi brinner för att hela tiden utveckla oss själva och våra kunder. Vår affärsförståelse är en annan styrka som vi har och som jag vet att våra kunder uppskattar väldigt mycket.

I tävlingen, som arrangeras av Resumé och Regi, kom HowCom på andraplats. Tredjeplatsen gick till Mash Analys & Mediebyrå. 

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News