Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Sector Alarm väljer Zenith

Publicerad: 22 november 2018, 10:28
Uppdaterad: 22 november 2018, 10:42

Anna Jonsson, Group marketing director på Sector Alarm, Anna Hjalmarsson, vd på Zenith Sverige och Helene Löfgren, marknadsdirektör på Sector Alarm Sverige.

Zenith blir Sector Alarms nya mediebyråpartner.


Ämnen i artikeln:

Zenith

Zeniths nya samarbete med Sector Alarm omfattar mediestrategi, rådgivning, medieplanering och köp, internationell koordinering samt SEM/Performance. 

Samarbetet inleds i januari 2019 och sträcker sig över marknaderna Sverige, Norge, Irland, Finland, Spanien och Frankrike.

– Zenith har uppvisat exempel på god förmåga att skapa helhetslösningar, från strategisk kommunikation till säljdrivande. De har förstått varför vi har lyckats så bra hittills, att det är vår unika företagskultur och affärsmodell där fokus ligger på att alltid ha nöjda kunder och alltid prestera det bästa vi bara kan och sedan göra ännu lite bättre, säger Helene Löfgren, marknadsdirektör på Sector Alarm Sverige, i ett pressmeddelande.

Anna Hjalmarsson, vd på Zentih Sverige, kommenterar: 

– Vi är mycket glada för förtroendet och det ska bli mycket roligt att få inleda detta samarbete. Sector Alarm har en spännande historia och idag är de en av de ledande leverantörerna av larm i Sverige. Det långsiktiga målet är att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa. Vi hoppas att vi kan vara med och bidra i det arbetet. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Zenith

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.