torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Qre växer och rekryterar

Publicerad: 19 december 2017, 07:32

Per Blomqvist och Susanne Juhlin förstärker Qre.

Per Blomquist och Susanne Juhlin från House of Friends blir Qre:s senaste tillskott. Samtidigt ser byrån en stark tillväxt.

Ämnen i artikeln:

House of Friends

AH


Reklambyrån Qre är en del av Ellermore-koncernen och har de senaste åren haft en stark tillväxt. Genom att bibehålla framgångarna rekryterar man nu två nya medarbetare i form av Per Blomqvist som kreatör och Susanne Juhlin som projektledare.

– Qre jobbar mycket med läkemedel – vi är tunga inom life science. Susanne och Per har jobbat mycket med relationsmarknadsföring i helt andra branscher och Per är duktig på digital marknadsföring, säger Carola Ristoff, vd för Qre och Ellermore till Dagens Media och fortsätter:

– Vi ser att läkemedelsbranschen vandrar den vägen just nu och vässar sin digitala marknadsföring. Impulser från andra branscher in i läkemedelsreklamen tror jag kommer vara jättenyttigt. De kommer också bidra till att Qre breddar sig och kommer att jobba med andra kunder.

Vad kommer deras första uppdrag att bli?

– Per sitter redan fullbelagd med konceptarbeten för ett par nyvunna kunder. Susanne kommer även hon att ta hand om ett par andra nya kunder, även om det är lite för tidigt berätta om vilka ännu. Vi har vunnit en del nya kunder den senaste tiden och det är därför vi rekryterar, samtidigt som de ger oss plattformen för att kunna växa vidare.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev