söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Occasion vinner Scania

Publicerad: 21 maj 2015, 08:40

Scania väljer Occasion som eventbyrå. Samtidigt visar byrån upp en rejäl intäktsökning för 2014.

Ämnen i artikeln:

Scania

AG

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se


Efter en större upphandling är det eventbyrån Occasion som plockar hem Scania-kontraktet. Uppdraget gäller under tre år.

– Scania har varit en av våra önskvärda drömkunder under flera år. Vi ser fram emot det utmanande uppdrag vi fått och är givetvis oerhört stolta, säger Mattias Trotzig, vd på Occasion, till Dagens Media.

Samtidigt visar byrån upp rejält förbättrade intäkter. Under 2013 sjönk byråns omsättning med drygt 67 procent sedan 2012.

Nu har Occasion återhämtat sig rejält. I bokslutet för år 2014 kan byrån visa upp en omsättning på drygt 74,7 miljoner kronor, vilket kan jämföras med de dryga 37,3 miljoner kronor som byrån drog in under 2013.

– Vi hade ett mellanår 2013, men hade ett otroligt starkt resultat 2014. Framtidsutsikten är att öka vår tillväxt med runt 30 procent under 2015, säger Mattias Trotzig till Dagens Media och fortsätter:

– Under de senaste fyra månaderna har vi gått från att vara 24 anställda till att bli 30 stycken och vi planerar att anställa fler. Just nu söker vi ytterligare tre personer.

Enligt Mattias Trotzig har byrån också flera nya kunder på gång.

Uppdraget för Scania innefattar bland annat en brand experience-strategi med olika events.

– Occasion har under upphandlingen visat upp såväl ett starkt projektteam som ett högt kreativt driv. Vi är väldigt glada för vårt val av byrå och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Linda Roos, projektledare på Scania, till Dagens Media.

LÄS OCKSÅ:

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev