Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Ny audio- och videochef på PHD

Publicerad: 3 december 2018, 10:15
Uppdaterad: 3 december 2018, 10:15

"Jag hoppas att jag med min erfarenhet kan komplettera kunskapen som redan finns i huset", säger Daniel Nellhard.

PHD anställer audiochef när röststyrning växer på den svenska marknaden.


Ämnen i artikeln:

PHD

Daniel Nellhard går in som ny audio- och videochef på mediebyrån PHD. På grund av förändringar på tv-marknaden, såsom Telias köp av TV4, ser byrån ett behov att utöka sitt team. Med röstassistenter som Google Home och Alexa på ingång ökar det behovet ytterligare. 

– Daniel är en riktig drömrekrytering. Hans gedigna bakgrund och breda kompetens kommer bidra starkt till hur PHD utvecklar den allt viktigare audio/video affären, säger Henrik Mathiesen, investment director på PHD, i ett pressmeddelande. 

Daniel Nellhard kommer senast från rollen som försäljningschef på Nent tv men har även erfarenhet från byråsidan då han arbetat cirka 12 år på Carat. 

– Jag är oerhört glad över möjligheten att få vara en del av teamet på PHD, som jag anser vara det vassaste på marknaden. Jag hoppas att jag med min erfarenhet kan komplettera kunskapen som redan finns i huset och hjälpa till med att säkerställa att våra kunder får ut maximalt av sina investeringar i audiovisuella medier, säger Daniel Nellhard, i ett pressmeddelande. 

Daniel Nellhard tar även plats i PHD:s ledningsgrupp. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PHD

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.