Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Ny Amazonbyrån vill bli ledande i Norden

Publicerad: 24 januari 2019, 06:00

Commerce 8 har inställt på att bli en ledande spelare i Norden.

Commerce 8 vill hjälpa nordiska bolag att växa med hjälp av Amazon.


Ämnen i artikeln:

Amazon

Den nya Amazon-byrån Commerce 8 satsar brett från dag ett med kontor i både Stockholm och Helsingfors. 

Bolagets fyra grundare, Anssi Peltokangas, Patrik Nygård, Janne Tuominiemi och Jussi Lystimäki, har bakgrund inom både e-handel och digital konsultation. 

Byråns ambition är att hjälpa företag att kunna ta del av de möjligheter Amazons kommande intåg på den svenska marknaden för med sig. Siktet är inställt på att bli en ledande spelare i Norden. 

– Det som har stor betydelse är hur man reagerar när Amazon är aktiva i Norden. Det är viktigt att förstå hur man kan använda Amazon som sin försäljningskanal. Marknadens förändring kommer däremot att vara så pass stor att de flesta måste anpassa sin verksamhet för att maximera nytta i sin vardag, säger Anssi Peltokangas, Managing Partner på Commerce 8 i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Vi binder samman en djup affärsförståelse med en stark Amazon-kunskap. De första kundprojekten visar att det både finns ett stort behov och intresse i Norden för vår typ av aktör. Vår bakgrund, där vi kombinerar Amazon med en nordisk affärsförståelse, med rätt fokus på detaljerna, ger ett bra resultat.

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Amazon

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev