Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Kommunikationsbyråer

Ny Amazonbyrån vill bli ledande i Norden

Commerce 8 har inställt på att bli en ledande spelare i Norden.

Commerce 8 vill hjälpa nordiska bolag att växa med hjälp av Amazon.


Publicerad 2019-01-24 06:00

Ämnen i artikeln:

Amazon

Dela artikeln:

Den nya Amazon-byrån Commerce 8 satsar brett från dag ett med kontor i både Stockholm och Helsingfors. 

Bolagets fyra grundare, Anssi Peltokangas, Patrik Nygård, Janne Tuominiemi och Jussi Lystimäki, har bakgrund inom både e-handel och digital konsultation. 

Byråns ambition är att hjälpa företag att kunna ta del av de möjligheter Amazons kommande intåg på den svenska marknaden för med sig. Siktet är inställt på att bli en ledande spelare i Norden. 

– Det som har stor betydelse är hur man reagerar när Amazon är aktiva i Norden. Det är viktigt att förstå hur man kan använda Amazon som sin försäljningskanal. Marknadens förändring kommer däremot att vara så pass stor att de flesta måste anpassa sin verksamhet för att maximera nytta i sin vardag, säger Anssi Peltokangas, Managing Partner på Commerce 8 i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Vi binder samman en djup affärsförståelse med en stark Amazon-kunskap. De första kundprojekten visar att det både finns ett stort behov och intresse i Norden för vår typ av aktör. Vår bakgrund, där vi kombinerar Amazon med en nordisk affärsförståelse, med rätt fokus på detaljerna, ger ett bra resultat.

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.