Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Morten Flamand ny vd på Mediacom

Publicerad: 2 maj 2019, 06:18

Morten Flamand blir Mediacoms nya vd.

Morten Flamand byter Tui mot Mediacom.


Ämnen i artikeln:

MediacomTUIGroup M

Efter sommaren tar Morten Flamand över rodret från Marie Melin, vice vd på Mediacom som agerat tf vd sedan Joachim Nordlind lämnade under 2018.

Han kommer närmast från Tui där han med titeln Sales & Digital Director ansvarat för ett team på 250 personer och drivit företagets digitala transformation. Tidigare erfarenheter inkluderar Head of Online Sales på TUI, Sales Operations Manager på Google, Managing Director på iprospect Nordic och Online Marketing Manager på Sas. 

– Det är en intressant tid att komma in på Mediebyrå, med den snabbhet som råder, fokuset på teknik, automation, och många andra intressanta frågor, säger Morten Flamand till Dagens Media.

Efter 4,5 år på TUI var det dags för nästa steg.

  – Min tid på Tui har varit superspännande och lärorik i en digitalt mycket mogen bransch. Nu ser jag fram emot att ta med mina erfarenheter till Mediacom och tillsammans med det stärka teamet på plats och fortsätta utveckla nuvarande och kommande kunder med att växa och driva resultat i en tid där snabb förändring och förmåga till omställning är avgörande för framgång.

Vilka förändringar kommer du att göra som ny vd?

– Det är det för tidigt att svara på. Jag behöver sätta mig in i organisationen först, och ber att få återkomma om det.

Martin Hugosson är vd på GroupM i Sverige:

– Morten är i mina ögon perfekt att leda Mediacom då han har gedigen erfarenhet från både byrå, digital media och från marknadsavdelningar som är erkänt framgångsrika digitalt. Vi är supertaggade att få värva en sådan kompetent ledare och visionär till MediaCom och till gruppen.

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MediacomTUIGroup M

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.