söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Magnus Törnblom till Axfood

Publicerad: 20 november 2019, 07:18

Magnus Törnblom, som tidigare arbetat på TV4, går vidare från Klarna till Axfood.

Magnus Törnblom lämnar Klarna efter mindre än ett år som presschef på Klarna.

Ämnen i artikeln:

TV4Klarna

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


I januari tillträdde Magnus Törnblom rollen som presschef på Klarna. Kommande vår går han i stället in som presschef för Axfood och ersätter Claes Salomonsson som går i pension. 

– Dagligvaruhandeln befinner sig i en tid av stor och spännande förändring och utveckling. Inom Axfood ryms några av de starkaste och mest framgångsrika varumärkena i branschen som tagit sig an frågor om hållbarhet, digitalisering och kundmötet på nya sätt. Jag ser fram mot att få ansluta till Axfoods team och att fortsätta utveckla kommunikations- och pressarbetet, säger Magnus Törnblom, i ett pressmeddelande. 

Innan sin tjänst som presschef på Klarna har Magnus Törnblom en lång bakgrund inom TV4 då han arbetade hela 18 år där, senast i rollen som press- och kommunikationschef. 

– Jag ser mycket fram emot att tillsammans med Magnus utveckla Axfoods kommunikations- och pressarbete. Magnus kommer med sin breda och djupa kompetens att vara ett värdefullt tillskott till vårt team, säger Sara Kraft Westrell, kommunikationsdirektör på Axfood, i ett pressmeddelande. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev