Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Kommunikationsbyråer

Leos lekland väljer Scream

Scream ska hjälpa Leos lekland med både strategi och medieköp.

Mediebyrån Scream vinner uppdraget för Leos lekland i Norden.


Publicerad 2019-01-28 07:21

Ämnen i artikeln:

Scream

Dela artikeln:

Under hösten gick Leos lekland ut i en pitch för att leta reda på en ny mediebyrå. Valet föll på Scream som får i uppdrag att ansvara för strategi och insiktsarbete, rådgivning, planering och köp av media på den nordiska marknaden.

– För oss är det viktigt att hitta en engagerad samarbetspartner som vågar utmana oss och hjälper oss att bli ännu bättre, jag upplever att Scream har den förmågan. De är dessutom väldigt kunniga inom den digitala arenan där vi redan nu har flera spännande projekt på gång, säger Anders Forssten marknadschef på Leos lekland, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Men främst handlar det förstås om att hitta rätt personer som fungerar bra att jobba ihop med, att vi tillsammans blir bättre. 

Åsa Sohl på Scream blir ansvarig för den nya kunden och för att driva samarbetet framåt. 

– Det känns otroligt roligt och utmanande att få hjälpa Leos lekland att fortsätta växa i Norden. Speciellt att vi får vara med på så många plan utöver traditionell medieplanering, allt ifrån SEO och sociala medier till samarbeten och utveckling av kommunikationen. Dessutom med en upplevelseprodukt som kan hjälpa till att sätta barn i rörelse, säger hon i ett pressmeddelande. 

 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.