Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Lämnar Mindshare för Scream

Publicerad: 26 februari 2019, 07:26

Jonas Vahlne får nyckelroll på mediebyrån Scream.

Foto: Press

Chefsstrategen Jonas Vahlne lämnar Mindshare för att hjälpa Screams bredda det strategiska erbjudandet.


Ämnen i artikeln:

Scream

Jonas Vahlne kommer senast från rollen som chefsstrateg på mediebyrån Mindshare. Nu lämnar han byrån för att ta sig an en nyskapad roll som head of strategy & transformation på Scream. 

– Vi är otroligt glada över att ha Jonas på plats hos oss på Scream. Jonas är en av branschens skarpaste hjärnor och en drömrekrytering, säger Emma Thorp, vd på Scream, i ett pressmeddelande.

Den nya rollen går ut på att fortsätta digitalisera arbetssättet och bredda byråns strategiska erbjudandet. 

– Transformation handlar om att ständigt ompröva, inte bara marknadsföringen, utan hela affären. Vart är din kategori på väg och hur kommer människor att interagera med ditt varumärke och dina produkter imorgon? I takt med att kundresan också blir mer och mer komplex så ökar annonsörers behov inom analys och optimering av kundupplevelsen, säger Jonas Vahlne i ett pressmeddelande och fortsätter:

–  Här får begreppet fullservicebyrå en ny innebörd. Scream, med sitt helhetsperspektiv på kundens kommunikation, har en unik möjlighet att hjälpa varumärken navigera rätt här. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Scream

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.