Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Iprospect förstärker sitt strategiteam

Publicerad: 27 maj 2019, 05:29

Iprospects Strategiteam: Martin Styrhagen, strateg, Lin Strindlund, strateg, Erik Luhr, strategichef, Niklas Lindh, martech Lead och Rebecka Norman, strateg.

Foto: Press

Lin Strindlund rekryteras till Iprospects strategiteam. Därmed blir teamet fem personer som arbetar med ett flertal varumärken: ”Företagets holistiska arbetssätt lockade mig”, säger hon i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Iprospect

Byrån Iprospect förstärker sitt strategiområde genom rekryteringen av Lin Strindlund, som närmast kommer från Demoskop. Strategiteamet består nu av fem personer som arbetar med ett flertal varumärken, både globalt och inom Sverige.

– Det som lockade mig med Iprospect är företagets holistiska arbetssätt som kombinerar varumärkesbyggande och performance och den specialistkompetens mina nya kollegor besitter. Det ska bli otroligt roligt att bli en del av strategiteamet och den fortsatta resan framåt, säger Lin Strindlund i pressmeddelandet.

Iprospect har de senaste åren sett en växande efterfrågan på strategisk kompetens inom digital marknadsföring. Behovet att strateger har lett till att man både byggt upp en global strategifunktion i London och New York samt byggt upp ett affärsområde i Sverige. 

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Iprospect

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev