måndag25 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Hon blir ny vice vd på Bohmans Nätverk

Publicerad: 15 mars 2017, 12:24

Karin Teljstedt blir ny vice vd på Bohmans Nätverk.

Karin Teljstedt tar över rollen som vice vd på Bohmans Nätverk när Erik Myrhage lägger mer fokus på nya affärsområden.


Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Karin Teljstedt kommer senast från en roll som senior rekryteringskonsult på Academic Search – nu går hon in som vice vd på Bohmans Nätverk.

– Jag ser fram emot att jobba med det jag tycker är allra mest spännande – att rekrytera människor som bidrar till att göra skillnad. Jag har tidigare erfarenhet av Bohmans både som kund och kandidat och den prestigelösa dialog vi haft går helt i linje med mina egna värderingar, säger Karin Teljstedt, i ett pressmeddelande.

Karin Teljstedt har tidigare arbetat med strategi- och varumärkesutveckling på flera internationella bolag, bland andra Carlsberg, Warner Home Video och dåvarande CloettaFazer.

I och med att Karin Teljstedt blir vice vd, ersätter hon Erik Myrhade som kommer lägga mer fokus på nya affärsområden, framförallt i Göteborg och Malmö men även utanför Norden. Han fortsätter i rollen som delägare och senior rekryteringskonsult.

– Just nu upplever vi en markant ökad efterfrågan på interimslösningar. Många företag vill med kort varsel och flexibel tidslängd anställa en specialist eller chef. Karins erfarenhet av den typen av rekryteringslösningar och framförallt hennes bakgrund från företag inom starka konsumentvarumärken är värdefull för oss, säger Erik Myrhage, i ett pressmeddelande.

Om Bohmans nätverk:

Bohmans rekryterar chefer och specialister inom hela kommunikationsområdet, med en växande andel onlineroller. Till de vanligaste rollerna hör marknads-, kommunikations- och försäljningschefer. Bolaget har i dag tolv konsulter med kontor i Stockholm, Göteborg och Öresundsområdet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev